Kære BMW klub medlem    
         
 

For at forbedre samarbejdet mellem de officielle BMW-klubber og BMW-koncernen, har BMW Classic udsendt denne internetundersøgelse.

Formålet med undersøgelsen er at vise BMW Group hvor relevant og vigtig BMW-klubberne er for dem. Dette er en væsentlig, om ikke den vigtigste del af hvordan BMW Classic kan planlægge og øge bevidstheden og derved øge viljen til at samarbejde med de officielle klubber hos alle BMW-forhandlere og importører over hele kloden.

Med denne Internet undersøgelse kan vi håbe på at BMW A/G får øjnene op for de officielle klubber, og derved være med til skabe grobund for nogle forhåbentligt langvarige, lokale, nationale samt internationale forbindelser mellem BMW A/G og de officielle klubber rund om i verden.

 
 

Det er meningen at denne undersøgelse skal vise de respektive salg og marketingafdelinger inden for BMW-koncernen, hvilken stærk målgruppe de officielle klubber er, og herved opnå en større støtte fra deres side.

Selve undersøgelsen er anonym, dog beder de dig om nogle faktuelle oplysninger, som hvor du kommer fra, hvor gammel du er, om du er mand/kvinde, dette selvfølgelig for at opnå bedre viden om, hvilke personer som er medlem af BMW klublivet.

Jeg håber at så mange som muligt vil deltage i denne undersøgelse, som selvfølgelig kun vil blive brugt til ovenstående formål.

Hvis der er spørgsmål til undersøgelsen, er i velkommen til at kontakte Kim på formand@bmwmcklub.dk
 
 

Du skal være logget ind for at kunne deltage i undersøgelsen!

         
         

 
BMW MC Klub Danmark     Medlem Kontakt
         
 
BMW Race Marshall
 
Ansvar
Cookies
Ophavsret
Privatlivspolitik
Log ind og få fuld funktionalitet ...
Log ind
Glemt adgangskode?
 
 Formanden
 Kassereren
 Medlemsbladet KI
 Webmaster
 
 22 10 11 35
 Kim Pedersen, formand
         
 
Adgang for medlemmer
 
Udfyld medlemsnummer og adgangkode

Glemt adgangskode?

 
Glemt adgangskode
 
Udfyld dit medlemsnummer,
s sender vi din adgangskode.
 
Glemt adgangskode