K 1600 GTL Exclusice
Foto: BMW Press

Klik på billederne
for at se dem i stort format


Produceret fra 2014- .

Den nye K 1600 GTL Exclusive lanceres i iDanmark den 15. marts 2014.

BMW Motorrad præsenterer K 1600 GTL Exclusive, der sætter nye standarder for en touringmotorcykel der er født med teknologi og en fantastisk styling.

"Exclusive" ved første syn: trelags lak der gør overfladerne dybe. Mineral white metallic er blandet med Magnesium metallic matt, suppleret med en mængde af forkromede overflader.

GTL Exclusive har den bløde og kraft-fulde 6-cylinder rækkemotor. Den har “Hill Start Control” for at sikre en perfekt start på en bakke eller udkørsel fra skrå parkering, “Keyless Ride” der automatisk frigiver tændingen, og alle låse samt alarmen, hvis nøglen er indenfor 2 m af motorcyklen. Selv radioantennen er integreret således at den ikke er synlig, og det intelligente “Kørelys med LED teknologi” giver dig den bedste synlighed i trafikken.

GTL Exclusive har centrallås med alarmsystem, sædevarme til fører/passager, armlæn i krom, ESA II, DTC, RDC, LED kørelys, adaptiv xenonlys, ekstra bremeselys, med ground lighting, og motorbøjler er standard. Funktionerne i BMW bordcomputer Pro er blevet yderligere udviklet.

Tekniske specifikationer (.pdf)

 
 
 
 

 
BMW MC Klub Danmark     Medlem Kontakt
         
 
BMW Race Marshall
 
Ansvar
Cookies
Ophavsret
Privatlivspolitik
Log ind og få fuld funktionalitet ...
Log ind
Glemt adgangskode?
 
 Formanden
 Kassereren
 Medlemsbladet KI
 Webmaster
 
 22 10 11 35
 Kim Pedersen, formand
         
 
Adgang for medlemmer
 
Udfyld medlemsnummer og adgangkode

Glemt adgangskode?

 
Glemt adgangskode
 
Udfyld dit medlemsnummer,
så sender vi din adgangskode.
 
Glemt adgangskode