K 1600 GTL
Foto: BMW Press

Klik på billederne
for at se dem i stort format


Produceret fra 2011- .

Den nye K 1600 gør selv den længste rejse til en skøn og behagelig oplevelse, der emmer af kør eglæde. Alt på denne motorcykel, lige fra formgivningen til affjedringen, afspejler dens unikke karakter. Den er udstyret med den mest kompakte 6-cylindrede motorcykelrækkemotor, der nogen sinde er seriefremstillet. Det effektive kraftværk på 160 hk forener lynhurtig respons via gashåndtaget med raffinerede tekniske løsninger. Med 175 nm ved 5 000 om drejninger og mere end 122 nm til rådighed allerede fra 1 500 omdrejninger.

Med ekstraudstyret adaptiv lygtetekno-logi er denne motorcykel et enestående eksempel på innovativ teknik i enhver henseende. Læg dertil ESA, den avan-cerede affjedring, der kan indstilles efter vægt, vejforhold og kørestil.

K 1600 GTL er indbegrebet af en luksustourer. Du sidder mere tilbage-lænet takket være det tilbagetrukne styr. De store fodhvilere er flyttet frem og bidrager sammen med det store kåbeglas til komforten uden på nogen måde at gå på kompromis med kon-trollen og kørefornemmelsen. Også passageren kan nyde den øgede komfort takket være den højere og mere behagelige sædepude.

Tekniske specifikationer (.pdf)

 
 
 
 
 
 
 

 
BMW MC Klub Danmark     Medlem Kontakt
         
 
BMW Race Marshall
 
Ansvar
Cookies
Ophavsret
Privatlivspolitik
Log ind og få fuld funktionalitet ...
Log ind
Glemt adgangskode?
 
 Formanden
 Kassereren
 Medlemsbladet KI
 Webmaster
 
 22 10 11 35
 Kim Pedersen, formand
         
 
Adgang for medlemmer
 
Udfyld medlemsnummer og adgangkode

Glemt adgangskode?

 
Glemt adgangskode
 
Udfyld dit medlemsnummer,
så sender vi din adgangskode.
 
Glemt adgangskode