Billeder fra Midtsjællands Sverigestur den 27. september 2015
Foto: Søren Jensen

Klik på billederne
for at se dem i stort format


27. september 2015 var en flot efterårsdag med sol og blå himmel. En lille skare havde valgt at mødes i Roskilde og følges ad til Skånegårdens mødeplads. ”Skånegården” ligger 900 m efter bom anlægget. Det væltede ind med flotte BMW motorcykler og forventningsfulde klubmedlemmer. Vi trillede ud præcis kl 9.

De næste 3 timer var en lang frydefuld tur gennem et flot landskab på snoede veje gennem skov, over mark, op og ned, sving på sving. Hovedvejene blev krydset og vi fulgte de små veje uden midterstribe. Meget få biler på vejen til at ødelægge stemningen. Over Søderåsen og Hallandsåsen gik det i friskt tempo.

Da vi krydsede hovedvejen ved Forsmöllen, var der en rasteplads, der bød sig til.

Frokosten spiste vi ved Karsefors dæmningen. Der lukkes op for sluserne en gang om året og det er et rent tilløbsstykke. Vi kunne se et kæmpestort tomt elv-leje med klippebund. Og i øvrigt en flot blå sø omkranset af skov.

Nu kom pauserne som perler på en snor. Kaffe-Benzin-Godisflyet. Først Stockholtgårdens tebod, der serverede kaffe og the med kage til. Alle 33 deltagere skulle vælge mellem 3 kager, det var en udfordring. Men kaffen var varm og kagen smagte godt.

En del kørte på de sidste dampe, så nu var det på høje tid at finde en tank. 20 motorcykler, der skulle tanke, var en overvældende begivenhed for købmanden i Gränsebyen, som gav et stykke chokolade til alle.

Godis-planet er en stor slikbutik. En del af os fyldte depoterne op til 5 s.kr. pr 100 g, ret billigt.

Afgang kl. 9, hjemme kl. 17 var annonceret på baggrund af beregnede køre- og pause tider. Vi kørte i 4 timer og 49 minutter. Vi havde 3 timers pause undervejs fordelt på 5 stop. Vi var retur i Malmø kl. 16,50. Vi havde kørt 360 km.

Sidst en stor tak til alle deltagerne, I var en fornøjelse at køre sammen med.

 
 
 
 
 

 
BMW MC Klub Danmark     Medlem Kontakt
         
 
BMW Race Marshall
 
Ansvar
Cookies
Ophavsret
Privatlivspolitik
Log ind og få fuld funktionalitet ...
Log ind
Glemt adgangskode?
 
 Formanden
 Kassereren
 Medlemsbladet KI
 Webmaster
 
 22 10 11 35
 Kim Pedersen, formand
         
 
Adgang for medlemmer
 
Udfyld medlemsnummer og adgangkode

Glemt adgangskode?

 
Glemt adgangskode
 
Udfyld dit medlemsnummer,
så sender vi din adgangskode.
 
Glemt adgangskode