F 800 GT
Foto: BMW Press

Klik på billederne
for at se dem i stort format


Produceret fra 2012- .

Den nye, dynamisk designede F 800 GT byder på imponerende ydelse, hvad enten det er ad idylliske småveje, snørklede alpeveje eller endeløse landeveje.

Med 90 hestekræfter og den vand-kølede, 2-cylindrede rækkemotor på 798 ccm, byder den på imponerende køredynamik og suveræn kraftover-førsel via tandremstrækket. En længere baghjulssvingarm og hårdere affjedring sikrer stor stabilitet med deraf følgende garanti for fremragende køreegen-skaber.

Den robuste F 800 GT udmærker sig ved en høj grad af komfort, bl.a. i kraft af tre forskellige indstillingsmuligheder med hensyn til sædehøjde. Derudover er der med ekstraudstyret ESA (Electronic Suspension Adjustment) mulighed for at justere baghjulsdæmp-erens returstød efter vejforholdene med et enkelt tryk på en knap.

På denne GT-model er der bl.a. et tokreds-ABS-system – det hidtil mest avancerede bremsesystem til en motorcykel i mellemklassen – som standardudstyr. Og vil du gerne have et endnu højere sikkerhedsniveau, kan du vælge ASC som ekstraudstyr.

Tekniske specifikationer (.pdf)

 
 
 
 
 
 

 
BMW MC Klub Danmark     Medlem Kontakt
         
 
BMW Race Marshall
 
Ansvar
Cookies
Ophavsret
Privatlivspolitik
Log ind og få fuld funktionalitet ...
Log ind
Glemt adgangskode?
 
 Formanden
 Kassereren
 Medlemsbladet KI
 Webmaster
 
 22 10 11 35
 Kim Pedersen, formand
         
 
Adgang for medlemmer
 
Udfyld medlemsnummer og adgangkode

Glemt adgangskode?

 
Glemt adgangskode
 
Udfyld dit medlemsnummer,
så sender vi din adgangskode.
 
Glemt adgangskode