MENU
 
 

×

Artikler

Downloads

Forum

Køb og salg

Link

Shop

Om klubben

Login

Artikler

Her bringer vi en række udvalgte artikler som primært er taget fra medlemsbladet KI. Dermed kan seere, som ikke er medlemmer af klubben få en smagsprøve på, hvad fordelene ved medlemsskabet også giver - nemlig masser af interssant læsesstof relateret til vores motorcykler.

Det kan også være vi bringer artikler, som ikke er taget fra medlemsbladet - måske fordi der ikke var plads, eller hvis de på anden måde har en form for nyhedsværdi eller aktuel interesse på et tidpunkt, hvor medlemsbladet ikke lige er på trapperne.

God læselyst!

 

Arkiv

17-06-2020

Tænk en god touring-motorcykel af Ole K Christensen

Artiklen er fra medlemsbladet juni 2020, hvor forfatteren delagtiggør læseren om sine drømme om den rigtig gode touring-motorcykel.
  Hent artiklen her ...  (åbner i nyt vindue)

06-03-2020

Det tunge skift .... af Finn Søholt

Artiklen er fra medlemsbladet marts 2020 og beskriver nogle generelle betragtninger, erfaringe og advarsler i forbindelse med renovering af BMW's første 5 trins gearkasse.
  Hent artiklen her ...  (åbner i nyt vindue)

01-12-2019

Dogmeturen 2019 af Eigil Gram

Artiklen er fra medlemsbladet december 2019 og fortæller om de gode drenge Per Hansen, Søren Hansen, Steen Majlund og forfatterens dogmetur hvor målet var Gudenåens Camping ved Silkeborg.
  Hent artiklen her ...  (åbner i nyt vindue)

2020 © BMW MC Klub Danmark
 

Adgang for medlemmer

 
Glemt adgangskode?
 

Glemt adgangskode

Skriv dit medlemsnummer,
så sender vi din adgangskode.

 
 

Du er ved at logge af ...

 
 

Glemt adgangskode